Главная / Полезные статьи / «Єврокорм» — виробник якісних комбікормів

«Єврокорм» — виробник якісних комбікормів


Виробництво комбікормів в Україні сьогодні досягло високого рівня. На сьогоднішній день виробництвом і продажем комбікормів займаються багато підприємств. Однак серед їх числа рядом переваг виділяється Корпорація «Єврокорм сучасна годівля».

Виробництво комбікормів в Україні сьогодні досягло високого рівня. На сьогоднішній день виробництвом комбікормів і їх продажем займаються багато підприємств. Однак серед їх числа рядом переваг виділяється Корпорація «Єврокорм сучасна годівля».
Спеціалісти підприємства спеціально для оптимізації процесу годівлі свійських тварин розробили комплекс преміксів, що допомагають тваринам засвоїти увесь комплекс біологічно активних речовин й вітамінів.Производство комбикормов


Необхідність введення у раціон преміксів очевидна. Адже вони збагачують корми активними речовинами мікробіологічного й хімічного синтезу, які підвищують поживність комбікормів, а також позитивно впливають на організм худоби.


У залежності від мети використання преміксів розроблено такі їх комплекси:
•    продуктивні — такі, що використовуються як додаток до кормів для здорових тварин; у таких преміксах містяться речовини, що покращують загальний стан здоров'я та імунітет худоби;
•    лікувально-профілактичні — у своєму складі містять спеціальні ветеринарні препарати для профілактики різноманітних захворювань;
•    лікувальні — використовуються на ряду з препаратами для лікування хворих тварин та птиці.


Премікси від Корпорації «Єврокорм сучасна годівля» підвищують загальний тонус тварин, активізують ряд фізіологічних систем, покращують засвоєння поживних речовин, слугують профілактикою інфекційних захворювань та стимулюють ріст тварин.


Покращуючи засвоєння речовин, премікси фактично підвищують поживність раціону свійських тварин, а це є додатковою перевагою на користь використання комплексу додатків до комбікормів. Економія не змусить на себе чекати. Використовуючи префікси, ви зможете помітно заощадити. Вигідно для Вас — корисно для худоби та птиці.


Механізм впливу преміксів зумовлений наявністю у них тих речовин, які так необхідні свійським тваринам, але які вони не можуть отримати природними засобами. Усі речовини, які входять до складу преміксів, знаходяться в оптимальних пропорціях й кількості.
За допомогою преміксів легко економити основний корм, адже худоба отримує набагато більше поживних речовин й швидше досягає ситості. Окрім того, поживні речовини, що містяться у кормовому комплексі позбавляють тварину відчуття страху, неспокою, нервового напруження — у результаті процесу росту, розвитку, розмноження тварині нічого не заважає й не загрожує.


Зверніть увагу, що премікси не слід використовувати як самостійний корм, а лише як додаток до основного раціону. Обрати необхідний для Вашого поголів'я комплекс допоможуть фахівці Корпорації «Єврокорм сучасна годівля».








Зарегистрироваться