Главная / Полезные статьи / Навіщо потрібен атестат про повну загальну середню освіту

Навіщо потрібен атестат про повну загальну середню освіту


Отримати високооплачувану роботу можна лише після здобуття вищої освіти. Однак для того, щоб вступити до гідного ВУЗу, необхідно мати атестат про освіту з добрими оцінками. Якщо ж після закінчення школи випускник не має потрібного випускного баллу, то він може скористатися альтернативним варіантом. Наприклад, отримати атестат про середню освіту через https://diplomukr.kiev.ua/uk/certificat/atestat-shkoli-z-reestrom-uk/ . А потім скористатися ним у зручних обставинах.

 

Які бувають атестати про середню освіту 

 

На цей момент в українських закладах видаються два типи документів: про повну та загальну середню освіту. Їхні відмінності перебувають у рівні освітніх установ, які їх видають. Перший тип документів можна отримати у наступних навчальних закладах України:

 

  • технікум;

  • гімназія;

  • коледж;

  • ліцей;

  • загальноосвітня школа (після 11 класу);

  • училище.

 

Саме атестат про повну середню освіту отримують не скрізь, оскільки технікуми та училища видають дипломи.

 

Цей документ необхідний подальшого проходження навчання. Єдині привілеї, які дає цей атестат, – можливість вступити до ВНЗ або професійно-технічних навчальних закладів.

 

Другий тип – про загальну середню освіту. Його отримують у наступних навчальних закладах:

 

  1. школа;

  2. ліцей;

  3. гімназія.

 

Зрозуміло, що цей документ не враховуватиметься під час влаштування на роботу, оскільки це недостатній рівень для початку професійної діяльності. Завдяки ньому можна лише вступити далі до професійно-технічного навчального закладу.

 

Як заказати чи відновити атестат в Україні

 

Компанія ДипломУкр займається виготовленням документів вже понад 10 років. Тому тим, хто не знає, як відновити атестат про повну загальну середню освіту, варто звертатися до Diplomukr.kiev.ua . Там на протязі 5-7 днів надається готовий документ, завдяки якому реально продовжити навчання у будь-якому ВНЗ країни.

 

Посвідчення друкуються на офіційних бланках. Усі печатки, підписи та інші атрибути на місці. Анонімність замовника гаранується.

 

Щоб замовити атестат, потрібно:

 

  1. залишити заявку;

  2. зв'язатися із менеджером;

  3. узгодити редагування до макету.

 

Забрати бажаний документ можна з післяплатою.








Зарегистрироваться