Главная / Полезные статьи / Розділ «Діловодство» від “Всеосвіта”

Розділ «Діловодство» від “Всеосвіта”


Проект «Всеосвіта» всебічно сприяє педагогам у висвітленні власних науково-практичних надбань, які ви можете розміщувати у відповідному розділі та отримати за ваш матеріал офіційний нагородний документ, що підтверджує внесок у розвиток сайту.

 

Вчителі різних профілів діляться своїми унікальними документами за потрібною вам темою. Відкриваючи роботу, що зацікавила, ви можете залишати коментарі до статті, висловлювати побажання, або ділитися власним враженням щодо викладеного матеріалу, бачити кількість переглядів. Це позитивно вплине на профіль автора загалом.

 

Публікації упорядковуються у розділи за навчальними дисциплінами. Для зручного пошуку потрібного матеріалу статті згруповано у підрозділи за формою викладеного матеріалу: Стаття, Наукова робота, Відеоурок, Презентація, Конспект, Тест, Робоча програма, Інші методичні матеріали, Інтерактивні матеріали; а також за класами: Дошкільнята, 1-й, 2-й, 3-й, 4-й, 5-й, 6-й, 7-й, 8-й, 9-й, 10-й, 11-й, 12-й. Тож вчитель (-ка) має можливість встановлювати фільтри і швидко знаходити інформацію, яка зацікавила.

 

У розділі «Діловодство» репрезентовано 57 методичних матеріали. Широко представлені плани навчальних робіт, опорної школи, плани роботи зі здібними й обдарованими дітьми, посадові інструкції, положення про проведення шкільних конкурсів, бланки шкільної документації, презентаційні матеріали з підготовки до педагогічної атестації, інші методичні матеріали, які полегшують працю педагогів та знімають зайве навантаження.

 

Розділ «Діловодство» буде цікавим викладачам для планування роботи шкільних методичних об’єднань, складання протоколів засідання педагогічних рад, ведення журналів теоретичного навчання. У розділі можна знайти тест із діловодства і перевірити власні знання.

 

За кількістю переглядів того чи іншого матеріалу можна зрозуміти наскільки цікавий даний матеріал для аудиторії, частоту переглядів та його актуальність. Дата вказує на час розміщення матеріалу. Матеріали можна переглядати як он-лайн, так і скачувати на свій комп’ютер та роздруковувати.

 

База науково-практичних, інформаційних матеріалів у розділі «Діловодство» постійно розширюється та поповнюється новими розробками. Кожен вчитель можете бути автором цікавого, пізнавального матеріалу, який стане у нагоді педагогам для покращення та вдосконалення освітнього процесу.








Зарегистрироваться