Главная / Покупки / Який планшет кращий Pixus або Acer?

Який планшет кращий Pixus або Acer?


Планшети - це дивовижна електронна техніка. Завдяки їх компактним розмірам, ви можете дивитися фільми, грати в ігри, працювати в текстових документах в будь-якому місці. Цих маленьких помічників можна брати з собою в подорож, ділову поїздку, на море. Якщо ви вибираєте між двома планшетами Pixus і Acer, то сказати однозначно, який з них краще, не так просто.

 

Вся справа в тому, що вибір кращого девайса для кожного конкретного користувача залежить від багатьох факторів. Кращим для вас буде планшет Pixus або планшет Acer в залежності від наступних факторів:

 

  • Яка вам потрібна продуктивність (кількість ядер процесора) і ємність батареї;

  • Для яких цілей купується планшет (ігри, фільми, користування інтернетом, робота в MC Office);

  • Який розмір екрана вас влаштує;

  • Скільки пам'яті вам потрібно;

  • Чи збираєтеся ви займатися фото- і відеозйомкою, або ці функції для вас не настільки важливі;

  • Які вам потрібні додаткові функції;

  • Який бюджет ви маєте в своєму розпорядженні, щоб зробити реальну покупку.

 

нтернет-магазин ЖЖУК рекомендує чітко визначитися для яких цілей вам потрібен планшет. Адже, навіщо переплачувати і купувати модель з набором функцій, якими користуватися ви просто не будете.

 

Наприклад, зверніть увагу на планшети Pixus в ЖЖУК, якщо у вас невеликий бюджет, але ви хочете придбати продуктивний планшет з основною і фронтальною камерами. Тут модель Pixus Touch 7 3G 16Гб HD ви зможе купити всього за 1999 грн., При цьому гаджет працює на 4-х-ядерному процесорі, тип матриці у нього IPS, діагональ екрану - 6,95 п.

 

Роздільна здатність дисплея у даного девайса 1280x720, оперативної пам'яті є на 1 ГБ, а вбудованої - на 16 ГБ, підтримує карти пам'яті 64 ГБ. Основна камера - 5 МП, фронтальна - 2 МП. Є навігація GPS, стандарт зв'язку 3G, гнізда для двох Sim-карт формату Mini-Sim. При виготовленні корпусу виробник використовував пластик і метал, тому пристрій досить міцний і ударостійкий. Акумулятор ємністю 2800 мАг.

 

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні більший бюджет, наприклад, і бажаєте придбати портативний міні-комп'ютер з більшою діагоналлю екрана і з більш потужною батареєю, то зверніть увагу на планшети Acer в ЖЖУК, наприклад, на модель Acer Iconia One 10 B3-A40FHD Black.

 

ї вартість перевищує 5 тис. грн., але тут роздільна здатність екрана дорівнює 1920x1200 п, діагональ складає 10,1 д, матриця GPS працює на операційній системі Android, а батарея вбудована ємністю 6100 мАг. Все це дозволить вам користуватися гаджетом без перерви більше 2-х днів. Акумулятор легко впорається з таким завданням.








Зарегистрироваться