Главная / Техника / Установка промислового холодильного обладнання: майстерний підхід

Установка промислового холодильного обладнання: майстерний підхід


Будівництво житлових і комерційних, виробничих і громадських, розважальних об'єктів вимагає використання високоякісних матеріалів. Від цього буде залежати не тільки здоров'я, а й безпеку всіх, хто знаходиться всередині і зовні людей, навколишнього простору. Саме тому підбирати і купувати будівельні фарби і лаки необхідно тільки після вивчення інформації про склад, якостях, характеристиках.


Види і особливості будівельних фарб



Фарба - це продукція, яка дозволяє надавати стін, підлоги, стелі, предметів обстановки, меблів, декору певний відтінок. Вона ж робить базовий матеріал несприйнятливим до зовнішніх впливу і вологи. На вибір сучасному покупцеві пропонуються різні типи продукції, які відрізняються складом:

  • Акрилові - створюються на основі відповідних смол, гарантують морозостійкість і захист від вологи. Це еластичні склади, які приємно і зручно наносити практично на будь-які поверхні.
  • Латексні - продукція, яка не боїться води, а тому може бути використана для обробки поверхонь на кухні, в санвузлі, ванній кімнаті.
  • Поливинилацетатні - водостійкі, не бояться негативного впливу світла, температури, механічних пошкоджень.
  • Силіконові - затребувані, оскільки забезпечують не тільки приголомшливий водовідштовхувальний ефект, але і затягування тріщин шириною до 2 мм.
  • Алкідні - декоративний склад з набором смол. Здатний фарбувати меблі, а також штукатурку, метал. Алкідна фарба не боїться світла, води, не містить небезпечних речовин.
  • Масляні і емалеві - склад, давно увійшов на ринок. Це відносно недорогий варіант, який довів свою ефективність, забезпечує відмінний глянсовий ефект.


Будь-який з варіантів не повинен містити небезпечних для людини речовин, особливо, що будуть використані для фарбування внутрішніх приміщень і меблів.


Будівельні лаки



Ще один затребуваний матеріал, який дозволяє захистити поверхню при збереженні натурального малюнка. На вибір представлені такі варіанти продукції:

  • Паркетні - може бути на алкидной, акрилової, уретанових основі, дозволяє покривати паркетні і підлогові дошки.
  • Меблеві - на органічному розчиннику, використовуються для обробки дерев'яних поверхонь, на яких потрібно нанести захисну плівку.


В асортименті http://vimatec.com.ua/produktsiya/stroitelnye-kraski-i-laki представлені також ґрунтувальні і палубні лаки, які забезпечують високу стійкість. Склад може мати різну складову, але не несе небезпеки для людини.








Зарегистрироваться