Главная / Полезные статьи / «Егоїст»: форма виправдовує зміст

«Егоїст»: форма виправдовує зміст


Досить непогано споживається на світовому ринку швейцарсько-германський продукт торгівельної марки Egoiste (Егоїст). Егоїст буває зерновим, меленим і розчинним. У його виробництві використовується новітня технологія. Той, хто не має часу для заварювання, може скористатися розчинними гранулами: в них міститься до третини мелених зерен.

 

Проте відгуки користувачів щодо Egoiste є неоднозначними. Насамперед, це пов’язано з його високою вартістю, хоча у складі меленої кави міститься доволі багато робусти, котра надає напою надлишкову гіркоту. Тим не менш, це – стовідсотково натуральна кава з її неповторним ароматом і приємним смаком, позбавленим будь-якого штучного втручання.

 

Розрізнюють наступні сорти Egoiste.


Розчинні

 

Extra Original

 

Смак цього напою відрізняється насиченістю, а післясмак – глибиною. Готуючи розчин, слід враховувати підвищену концентрацію сухої маси , тому у філіжанку треба класти меншу її кількість, ніж зазвичай.

 

Special

 

Ця марка дає напій зі смаком особливої щільності. Вона досягається завдяки поєднанню неповторного купажу та щадній технології обсмажування.

 

Very Special

 

Вміст розчинного й меленого компонентів відмінно обсмаженої кенійської арабіки відповідно становить 70 та 30 відсотків.

 

Platinum

 

В упаковках з цією мішаною кавою містяться елітні зразки кенійської, колумбійської арабіки. Африканська складова відповідає за неповторність смакових властивостей, американська ж визначає колір і неперевершений аромат напою.

 

Private

 

Оригінальний сублімований продукт, що походить з найкращої сировини, котру обробляють на плантаціях Північної Австралії та Океанії.

 

Нерозчинні

 

Noir Coffee

 

Незважаючи на те, що окремі сорти Egoiste не надто затребувані, в їх числі є певні бренди, які мають своїх палких прихильників по всьому світі, особливо у Східній Європі. Егоїст Нуар – чудовий купаж арабіки, зібраної на гірських плантаціях Кенії та в долині. Своїм шоколадно-ванільним ароматом він зобов'язаний зернам рівнинного врожаю.

 

Крім того, існує мелений Егоїст Нуар. На відміну від попереднього, обсмажені зерна роздрібнюють тут таким чином, щоб отримати м’який, вишуканий смак.

 

Espresso

 

Товар преміум-класу, суміш елітних сортів арабіки з Папуа-Нової Гвінеї темного смаження. Також буває мелений та в зернятах. Мелений варіант підходить як для приготування в турці, так і в кавоварці або еспрессо-машині.








Зарегистрироваться