Главная / Сервис / Як замовити професійне створення сайту?

Як замовити професійне створення сайту?


Неможливо уявити собі будь-яку сучасну компанію без сайту. Навіть якщо сайт не потрібен вам для прямих продажів, він все ж таки має у вас бути, як візитна карточка. Не вдасться викликати довіру у користувачів (потенційних клієнтів) чи у можливих партнерів, якщо ви не зможете презентувати себе в Інтернеті.


Зазвичай, студіям зі створення сайтів абсолютно все рівно, як і що робити. Вони живуть за правилом: клієнт завжди прав і виконують всі забаганки. Ви, напевно, скажете, що так і має бути, але ми можемо об’єктивно це заперечити. Роздивимося ідеальну схему роботи Студія – Замовник.


Розробка сайту – підхід 2.0


Клієнт:


  1. обов’язково заповнює бриф та надає приклади вже реалізованих проектів, які йому подобаються та не подобаються;
  2. передає розробнику всі візуальні матеріали, які має чи вони йому подобаються (логотип, фото, зразки шрифту);
  3. пише або замовляє технічне завдання.

Розробник:


  1. знайомиться з брифом, матеріалами та технічним завданням;
  2. обов’язково надає свої рекомендації та зауваження;
  3. дотримується бюджету та дедлайнів.

Давайте звернемо увагу на пункт 2 зі списку Розробника. Дуже важливо, щоб студія надавала свої рекомендації не лише з вигляду сайту, а й з його юзабіліті. Наприклад, для інтернет-магазинів дуже важливо мати системи балів, акцій, знижок, щоб завойовувати клієнтів.  Відео огляди товарів та багато іншого. Корпоративним сайтам необхідні відгуки, системи зворотнього зв’язку, презентації.


Це допоможе створити дійсно якісний та зручний веб-сайт. Веб дизайн сайтів для вашої компанії можна замовити в OwerStudio.








Зарегистрироваться