Главная / Сервис / Розкрутка сайту як ефективний спосіб реклами

Розкрутка сайту як ефективний спосіб реклами


Кількість активних інтернет-користувачів в Україні неухильно зростає з кожним роком, і, згідно з останніми статистичними денним, їх число складає вже більше 12 мільйонів. В інтернеті люди спілкуються, дізнаються останні новини, шукають необхідну інформацію. Завдяки цьому компаніям відкрилося нове поле для реклами, яке надає величезні можливості.


Комплексна розкрутка сайту - це обсяг робіт, спрямованих на поліпшення позицій сайту в пошукових системах і збільшення відвідуваності сайту. Таким чином, за допомогою розкрутки сайту ваш сайт відвідують більше цільових покупців, збільшуються продажі.

Сьогодні вже багато компаній замовляють просування сайту у Львові, і за високі позиції в пошукових системах відбувається справжня боротьба. Тому компаніям, які займаються розкручуванням сайтів, постійно доводиться освоювати нові методи, використовувати різні інструменти. У послугу «комплексна розкрутка сайту» ми включаємо наступні дії:


аналіз структури сайту, коду, контенту, системи управління;


складання семантичного ядра сайту (підбір ключових слів);


комплекс робіт з оптимізації сайту: при необхідності переписуються тексти, щоб зробити їх привабливішими як для потенційних клієнтів, так і для пошукових систем, оптимізується HTML-код для кращої індексації пошуковими системами і прискорення його завантаження, оптимізація сайту під вибрані слова;


аналіз поточного статусу сайту в пошукових системах і вивчення конкурентів;


робота над просуванням сайту: закупівля посилань і статей на спеціалізованих біржах, розміщення рекламних статей на сторонніх ресурсах і т.д.;


моніторинг позицій сайту;


контроль статистики відвідуваності.


Комплекс цих дій дозволяє максимально ефективно і швидко досягти поставлених цілей. Кожен сайт має свої особливості, які ми враховуємо на кожному етапі роботи. Тому всі зміни носять індивідуальний характер і працюють на користь конкретного сайту.

Що значить «якісне просування сайту» або ефективна розкрутка сайту?


Послуги з розкручування сайту користуються популярністю завдяки своїй ефективності. Її популярність привертає шахраїв і людей, ласих на швидкі гроші. Якщо вам пропонують просунути сайт за тиждень або за низькою ціною, будьте пильні. У кращому випадку, ніяких робіт з вашим сайтом вестися не буде. У гіршому він стане або майданчиком для експериментів якогось школяра, або будуть застосовуватися «чорні» методи розкрутки, через яких сайт, може, і підніметься на короткий час на високі позиції, але потім до нього будуть застосовані санкції, зняти які вкрай проблематично.


Ефективна розкрутка сайту з компанією taina.com.ua [/b]

Ми пропонуємо вам свої послуги з розкручування сайту. Клієнти, які одного разу вибрали нас, залишаються з нами надовго і це, безумовно, найкраща рекомендація, а наше портфоліо служить відмінним доказом.


Компанія taina.com.ua - згуртований колектив професіоналів, кожен з яких знає свою роботу на «відмінно». Чому ми продуктивно співпрацюємо з нашими клієнтами?


Прозора система формування цін. У укладається договорі прописана вартість кожного виду робіт, в процесі роботи ця вартість залишається незмінною. Ви завжди знаєте, скільки і за що платите.


Позитивні відгуки наших клієнтів. Вони переконалися в ефективності розкрутки сайту, і тепер рекомендують нас своїм друзям і колегам.


Досвід і професіоналізм співробітників. Наша компанія на ринку вже п'ять років, кожен наш співробітник компетентний і досвідчений у своїй сфері. Обов'язки строго розподілені, і на кожній ділянці роботи є відповідальний за нього людина. Ми представляємо чіткі звіти, тому ви будете бачити, яка ведеться робота.


Досягнення бажаних позицій в стислі терміни. За тиждень, звичайно, ми не обіцяємо вивести ваш сайт на лідируючі позиції. Але за допомогою всього можливого арсеналу і навичок ваш сайт буде виведений в топ-10 за мінімальний термін (4-5 тижнів для низько- і середньо частотних запитів і від двох місяців для високочастотних).


Постійне вдосконалення. Пошукові системи мають властивість змінювати алгоритми ранжирування сайтів. Наші фахівці завжди в курсі цих змін, розробляють нові схеми і принципи роботи, які дозволяють якісно виконувати свою роботу.


Замовити просування сайту у нас дуже просто, варто лише заповнити просту форму або зателефонувати.


Як правило, замовляють розкрутку сайту в Google (пошукова система Гугл). Це обумовлено тим, що це найпопулярніший пошуковик, 73% запитів припадає саме на нього. Просування сайту в Google має свої особливості, як і в будь-який інший пошуковій системі. Ми розкручуємо сайт, враховуючи всі ці особливості, тому завжди досягаємо потрібних позицій.


Розкрутку сайту часто протиставляють контекстній та медійній рекламі. Чим же вони розрізняються?


У результаті розкрутки в Google сайт автоматично піднімається і в інших пошукових системах, наприклад, яндексе або Мете. Подібний ефект відсутній при замовленні контекстної та медійної реклами.


При просуванні високочастотних слів автоматично підтягуються низько- і середньочастотні запити. Наприклад, якщо просувати запит «просування сайтів», то піднімуться позиції «просування сайту київ», «просування сайту Google» і т.д.


При подачі оголошення в контекстної реклами ви обмежені в кількості знаків, що створює певні незручності, адже не завжди можна вмістити всю необхідну інформацію в одне речення.


Але контекстна і медійна реклама починають працювати відразу, розкрутка ж сайту займає деякий час. У той же час просування сайту дає більш довговічний ефект, контекстна і медійна реклама перестають працювати як тільки у вас закінчаться гроші на балансі.

 








Зарегистрироваться