Главная / Бизнес и Финансы / Бінарні опціони: надійний трейдинг на сайті Binex

Бінарні опціони: надійний трейдинг на сайті Binex


У пошуках стабільного та надійного джерела прибутку все більше фінансистів, колишніх учасників біржі Forex та просто звичайних користувачів Інтернету звертають свою увагу на бінарні опціони. Даний тренд має одразу декілька об’єктивних причин. По-перше, це дуже просто – не потрібно себе обтяжувати купівлею активів на біржі, гроші заробляються через формування вдалих прогнозів щодо здешевлення чи подорожчання цих активів. По-друге, рівень прибутковості дуже високий – до майже 90% за одну угоду. По-третє, в Україні діє дуже функціональна та проста в користуванні торгівельна платформа від брокера Бінекс.

Почати працювати з бінарними опціонами дуже просто, навіть коли йдеться про новачка. Достатньо лише зареєструватись як трейдер (послуга надається для повнолітніх) та відкрити віртуальний депозит. На сайті binex.ua базовим депозитом є рахунок від 150 USD, що відкриває початковий рівень функціоналу платформи. Щоб отримати більше доступу до інструментів, додаткових послуг та інформаційних матеріалів, що надають брокери, бінарні опціони Binex рекомендується придбавати на умовах депозитів «Трейдер» і вище.

За допомогою корисних статей, відео-уроків, електронної книги та вебінарів користувач платформи швидко з’ясує для себе суть такого фінансового інструменту, як бінарні опціони, та дізнається про особливості того чи іншого активу. Визначившись з видом базового активу, по якому буде здійснюватись торгівля опціонами, трейдер робить прогноз, обираючи опціон на збільшення чи навпаки зменшення ринкової ціни у визначений час у порівнянні із початковою величиною.

Якщо по закінченні терміну дії БО прогноз виявився вірним, сировина, золото, акції, валюта і т.д. подорожчали/подешевшали, то трейдер стає багатшим на обумовлену угодою суму. Наприклад, якщо дохідність за опціоном вартістю 10 доларів склала 75%, то інвестор отримує: 10 USD+75%=17,5 USD. Гроші з віртуального рахунку переказуються на рахунок банківський дуже просто. Можна скористатись електронними платіжними системами, наприклад Webmoney, та отримати готівку безпосередньо у день надходження доходу за бінарним опціоном.

Додатковим «плюсом», який спонукає трейдера обрати саме Бінекс, є цілодобова служба підтримки в он-лайн режимі, що дозволяє швидко отримувати відповіді на різноманітні питання, які неодмінно виникають у початківців протягом перших місяців роботи. 








Зарегистрироваться