Главная / Полезные статьи / Пiдручники з вивчення iноземних мов за методикою О.Д.Карпюк

Пiдручники з вивчення iноземних мов за методикою О.Д.Карпюк


Чи знайомi вам випадки коли батьки шукали гiдного пiдручника з іноземної мови для своїй малечi? В наш час сучасна людина повинна гарно володiти мовой, не тiльки рiдною, а i англiйською чи нiмецькою.
Судячи з обговорень досвiдченних батькiв, пiдручник англiйська мова по Карпюку для старшокласникiв, добре засвоюються дiтьми, бо процес навчання проходить у комунiкативному руслi. Це передбачає вiльне спiлкування мiж вчителем та учнями.
До речi, в багатьох навчальних закладах дiти вивчають мови за методикою Оксаны Карпюк.
Учбовий матерiал подiлений на три тематичних цикла: Text for discussion, Selection for discussion, Conversational point. Це одночасне вивчання усiх видiв мовной дiяльностi. Учнi знайомляться з рiзними уривками художніх творiв.

Комунікативна методика утворюється у вiдповiдному язиковому середовище, що добре сприяє засвоєнню iноземноi мови.
Автор пiдручника О.Д. Карпюк придiлила багато роздiлiв соцiально культурному розвитку школяра, на основi знайомства зi свiтовою культурою, icторичним спадком рiдної країни та країни що вивчається.
Для дiтей в пiдручник нiмецька мова або с англiйскька iнтегрованi автентичнi тексты, якi вiдображають реальну мовну дiяльнicть, що дозволяє створювати на уроках певну комунiкативну атмосферу.
Теми текстiв у пiдручниках для дiтей старшого вiку, для читання не легкi, вони максимально наближенi до середнього та високого рiвня володiння мовою.
Темы текстiв рiзноманiтнi, використовуються рiзнi жанры. В цьому пiдручнику багато творчих завдань, орiєнтованних на iнтереси та життя учнiв, обов'язково з урахуванням вiку дитини.
Також в книгi мicтиться багато рiзноi iнформацii про навколишнє середовище, що збагачує кругозiр дитини.
Кориснi уроки з утворення форм англiйского дiєслова. Орiєнтованi вони на рiвноправнi cтосунки вчителя та учня.

Завдяки методицi надається можливiсть проявити iндивiдуальнiсть та творчicть учня.
Завдання до текстiв сприяють розвитку уважностi,кмiтливостi, логiки.
Учбовий матерiал розрахований на всi психологiчнi особливостi дiтей рiзного вiку та вiдображає цiкавi теми для обговорення. Реченя в текстi гармонiчно зведенi в форму дiалогу, письмово або усно.
Пiдручники Оксаны Карпюк схвалено Мiнiстреством освiти i науки України, що само по собi є прекрасною рекомендацiєю.
Переваги очевиднi, вивчення iноземних мов по цьому пiдручниковi з англiйскої мови для начальних та старших класiв О.Д. Карпюка – це найкращiй шлях здолати язковий бар'єр та вiльно спiлкуватися.

Підручники автора О. Карпюк







Зарегистрироваться