Главная /  Хобби / Онлайн ігри бродилки

Онлайн ігри бродилки


Одними з найстаріших жанрів ігор, які і досі тримають велику популярність є бродилки. Безумовно Ви коли-небудь в своєму житті в них грали. Завжди є головний герой, який вільно подорожує по рівню, збирає якісь предмети, знищує своїх ворогів, шукає перехід в наступний рівень і розгадує різні загадки. Дії в таких іграх практично завжди від третьої особи, тобто Ви бачите свого героя з боку і можете побачити, що його чекає попереду, і що може знаходиться позаду або вгорі. Найяскравішим прикладом, напевно, послужить знаменита гра супер Маріо.

Одними з найстаріших жанрів ігор, які і досі тримають велику популярність є бродилки. Безумовно Ви коли-небудь в своєму житті в них грали. Завжди є головний герой, який вільно подорожує по рівню, збирає якісь предмети, знищує своїх ворогів, шукає перехід в наступний рівень і розгадує різні загадки. Дії в таких іграх практично завжди від третьої особи, тобто Ви бачите свого героя з боку і можете побачити, що його чекає попереду, і що може знаходиться позаду або вгорі. Найяскравішим прикладом, напевно, послужить знаменита гра супер Маріо. Цього італійського водопровідника знає вже весь світ. Він один з перших героїв - представників бродилок. Це звичайний хлопець, не високого зросту, який вільно переміщується в ігровому світі, на його шляху зустрічаються золоті монети, які він збирає, а також інші бонуси, які можуть робити йому якісні поліпшення. Крім того в ігровому світі є багато ворожих звірів, торкання з якими дуже не бажано. Він не просто так бродить туди і сюди, головною його метою в грі є порятунок принцеси від рук злого дракона. В принципі, слово «бродилка» походить від бродити, тобто Вам доведеться багато переміщатися в різних напрямках, це вже залежить від кожної конкретної гри.

Граючи в онлайн ігри бродилки можна виділити окремі елементи ігрового процесу, які властиві тільки цьому жанру. Найчастіше головний герой може загинути від прямого контакту з якимось ворожим персонажем. Також героя наділяють супер здібностями, завдяки яким він може здійснювати стрибки значно вище свого зросту і на дуже великі відстані, це робиться з тією метою, щоб долати перешкоди у вигляді обривів, яких роблять дуже багато в грі. Якщо Ви впадете в такий обрив, то одне життя буде втрачена. Точно, хотілося б ще згадати, що герой має певний запас життів, які витрачаються по ходу гри, але вони також можуть і поновлюватися, якщо збирати сердечка або інші подібні об'єкти, такі ігри також выдносяться до жанру ігри збиралки. Вся гра ділиться на окремі рівні, які можуть відрізнятися, як за колірним рішенням, так і складністю або іншими окремими елементами. Зазвичай, в кінці кожного рівня Вам доведеться зустрітися з ватажком, якого буде не просто здолати. Якщо ж, Ви не зустрічаєтеся з ватажком в кінці кожного рівня, то в кінці гри Вам точно доведеться з ним зустрітися.

Бродилки дають нам відмінну можливість перенестися в різноманітні ігрові світи. Зустрітися з якимись дивовижними істотами, повчитися добру, адже Вам завжди потрібно буде боротися з силами зла. Автори таких ігор, можуть придумувати дивовижні природні ландшафти і фантастичні світи, які Ви не зможете ніде зустріти на нашій планеті. Сучасні бродилки володіють відмінною графікою і в них можна буде практично реально перенестися в той світ дій, що відбуваються в грі.








Зарегистрироваться