Главная / Полезные статьи / Сайт - нова форма візитної картки?

Сайт - нова форма візитної картки?


Новітні технології дедалі більше вражають своїми можливостями. Те, що ще 10 років тому вважалось фантастичним тепер стало невід'ємною частиною нашого з Вами побуту. Наприклад, ті ж сенсорні мобільні телефони, інтернет, планшети і ще багато іншого! І розвиваються в потужних темпах не тільки цілі галузі, а й окремі їхні складові. Тобто, з удосконаленням мобільників, удосконалюється кожна з їхніх функцій; з дедалі більшим розвитком мережі Інтернет, стають більші можливості сайтів і т.д.
Таким чином безмежний потік доступної інформації охоплює кожну країну, кожне місто, кожну квартиру... Хто ж забеспечує це все? Програмісти, виробники техніки, інженери тощо. От створенням сайтів у Львові, наприклад, займається більше, як двісті фірм і не меньше двох тисяч програмістів, які працюють самі або з набраною командою. Ціни коливаються від 500 гривень і вище. Це вже в залежності від складності роботи, використаного на неї часу, термінів виконання, рівня ексклюзивності і виконавця. Як сайт вже готовий, йому прикріплюють домен і “ставлять на хостінг” (віртуальне місце під сайт). І в залежності від призначення вирішується його подальша доля. Якщо він має приносити дохід — то його “розкручують” (всіма можливими способами захоплюють чим ширше коло відвідувачів); якщо це сайт-візитка, то просто періодично обновлюють потрібну інформацію.

Ще є інтернет-магазини. Це об'ємні сайти, які спрямовані на конкретну аудиторію (покупця певних товарів) і мають вміщати велику кількість інформації, зображень і навіть відео. І при тому — легкі в користуванні і щоб швидко відкривались. За таку роботу беруться майстри, аматорам вона “не по зубах”.

Дуже легко і швидко робляться блоги. Тому і коштують вони не багато. А от щоб на них підписати велику кількість відвідувачів, прийдеться “влетіти” в “кругленьку” суму! Але вартісне вкладання грошей, оскільки як тільки люди почнуть там жити своїм життям, то одразу ж можна буде не тільки відбити вкладену суму, а ще й добре заробити.

Зараз важко зустріти людину, яка з такими речами не зіштовхувалась. Але не так багато тих, які вміють такі можливості правильно використати. Прогрес не має обходити нас стороною. Незважаючи на постійне збільшення інформації, яку ми сприймаємо, потрібно її фіксувати, вивчати і засвоювати, бо інакше не буде чого робити в майбутньому. Але це не означає, що потрібно витіснити все, вивчене раніше. Просто потрібно і самим розвиватись, кожному з нас.







Зарегистрироваться